Galeria

Votimi public tashmë është mbyllur. Tre fituesit e Garës “Know Your Rights” janë:

  1. Vendi i parë: Ben Okan Gaş – bit.ly/kyrBenOkanGaş
  2. Vendi i dytë: Lorik Mustafa – bit.ly/kyrLorikMustafa
  3. Vendi i tretë: Tuba Gaş – bit.ly/kyrTubaGas

Faleminderit të gjithëve që kanë marrë pjesë në garë duke na dërguar punime kreative dhe inspiruese të cilat mund ti gjeni më poshtë.

Mundësuar nga

Mbështetur nga

Administratori